Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Rutger deed een CAE-CPE cursus in Cambridge

Rutger Boom Cambridge“Het was een betere ervaring dan ik had verwacht, en ik ben blij dat ik uiteindelijk toch wel gekozen heb voor deze ervaring. Ook zou ik zeker deze ervaring aanraden voor vrienden.”

“De Cambridge-cursus was oké, het enige minpuntje was dat je 3 maanden de examenstof aan het behandelen was. Je krijgt geen diepgang en leert met name dat wat je voor het examen moet weten.”

“De klasgenoten waren erg gezellig en enorm leuk dat er zoveel verschillende nationaliteiten waren.”

“Ik verbleef in een prima accommodatie van de school. De kamers waren niet speciaal, maar ook zeker niet slecht. De afstand naar de school was perfect, en het contact met de huisgenoten ligt vooral aan de huisgenoten zelf.  Het was een erg gezellig huis zonder problemen en altijd wel in voor gezelligheid.”

“Er werden door de school ook veel activiteiten georganiseerd, maar ik heb er zelf weinig aan meegedaan, omdat ik mijn eigen draai snel had gevonden.”

“Het uitgaan was leuk, maar jammer dat de kroegen maar tot 12 uur en de clubs maar tot 3 uur open zijn ;-)”

“Het advies van Heleen was goed en duidelijk. Er werden veel verschillende opties gegeven. En eigenlijk kon ik naar mijn eigen wensen een locatie kiezen, wat mij erg beviel.”

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.