Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Sander studeerde Engels op een College in Zuid-Engeland

Sander was in september gestart met studeren aan de Rijks Universiteit Groningen, maar al snel voelde dit niet goed en besloot hij de rest van het jaar als tussenjaar in te richten. Hoog op zijn lijstje stond het verbeteren van zijn Engels. Toen hij in Engeland aankwam bleek zijn niveau al zo hoog te liggen, dat hij werd voorbereid op het hoogste examen dat er is: Cambridge Proficiency English (CPE).

“Het was allemaal super leerzaam, niet alleen qua school, maar ook de hele ervaring om in een ander land te wonen voor 3 maanden.”

Ik heb me voorbereid op het CPE-examen, maar ik had daarnaast ook genoeg tijd om bijna elke dag wel gebruik te maken van alle sportfaciliteiten van het College waar ik zat.

Verder woonde ik in een gezellige Residentie op de campus. Er werd veel samen gekookt en af en toe gingen we met een groep samen uit.

De begeleiding van Heleen was goed. Ze was altijd snel met het regelen van dingen en ze had vooraf ook een breed aanbod van verschillende mogelijkheden. Ook heeft Heleen me verder begeleid met mijn studiekeuze voor het komend jaar. Heel fijn!”

Share Button

Reacties zijn gesloten.