Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Spaans leren in Argentinië

Spaans in ArgentiniëWanneer je Spaans wil leren in Zuid-Amerika, dan is Buenos Aires een fantastische plek. Het kosmopolitische Buenos Aires staat bekend om de prachtige architectuur en de tango. Het heeft 48 verschillende wijken, waaronder La Boca, een Italiaanse wijk met felgekleurde huizen – San Telmo met zijn vlooienmarkten en tango-lanen en Palermo, een wijk vol met parken, geweldige restaurants en bars. Buenos Aires is bovendien rijk aan cultuur, echt de perfecte plek voor Spaanse onderdompeling.

De taalschool waar Bureau Buitenland mee werkt ligt in de fijne wijk Palermo. Je kan wekelijks starten met een cursus Spaans. De klassen zijn zijn klein (maximaal 12 leerlingen per groep) en je wordt altijd ingedeeld op je eigen niveau. Ook beginners kunnen elke maandag starten met een cursus. De taalschool organiseert veel sociale en culturele activiteiten buiten de lessen om voor de cursisten die voornamelijk afkomstig zijn uit Europa, de USA en Brazilië.

Kortom een perfecte tussenjaarbestemming voor degenen die eerst Spaans willen leren voor een reis door Spaanstalig Zuid- en Midden Amerika.

Voor prijzen en meer informatie, mail naar info@bureaubuitenland.nl

Share Button

Reacties zijn gesloten.