Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Spaans leren in Argentinië

Wanneer je Spaans wil leren in Zuid-Amerika, dan is Buenos Aires een fantastische plek. Het kosmopolitische Buenos Aires staat bekend om de prachtige architectuur en de tango. Het heeft 48 verschillende wijken, waaronder La Boca, een Italiaanse wijk met felgekleurde huizen – San Telmo met zijn vlooienmarkten en tango-lanen en Palermo, een wijk vol met parken, geweldige restaurants en bars. Buenos Aires is bovendien rijk aan cultuur.

De taalschool waar Bureau Buitenland mee werkt ligt in de fijne wijk Palermo. Je kan wekelijks starten met een cursus Spaans. De klassen zijn zijn klein (maximaal 12 leerlingen per groep) en je wordt altijd ingedeeld op je eigen niveau. Ook beginners kunnen elke maandag starten met een cursus. De taalschool organiseert veel sociale en culturele activiteiten buiten de lessen om voor de cursisten die voornamelijk afkomstig zijn uit Europa, de USA en Brazilië.

Kortom een perfecte tussenjaarbestemming wanneer je eerst Spaans wil leren voordat je gaat reizen door Spaanstalig Zuid- en Midden Amerika.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via het contactformulier op de website, of telefonisch via 06-27 197 791.

Share Button

Reacties zijn gesloten.