Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Spaans leren in Midden- of Zuid-Amerika

Zie jij jezelf al genieten op de witte stranden van Mexico, Costa Rica, of Panama? Of de Tango dansen in Argentinië en Machu Micchu bewonderen in Peru?

Tijdens je tussenjaar kan dit allemaal. Bureau Buitenland werkt samen met  verschillende scholen in o.a. Costa Rica, Mexico, Panama, Argentinië en Peru. Alle scholen bieden groepscursussen Spaans waar je op je eigen niveau kan “instromen” in een groep van je eigen niveau, ook voor beginners.

Als je niet te lang op één locatie wil verblijven, dan kan je ook verschillende scholen met elkaar combineren en ook zijn er mogelijkheden voor een zogenaamde Travelling Classroom, waarbij de school zelf een reisprogramma in elkaar zet en waarbij je dan ondertussen ook Spaanse les krijgt. Je kan natuurlijk ook zelf je reis in elkaar zetten na een cursus Spaans om je te kunnen redden….

Het merendeel van de scholen waar Bureau Buitenland mee werkt biedt, naast cursussen Spaans, ook de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen. De projecten variëren van het geven van Engelse les, of sportles aan lokale schoolkinderen tot bouwwerkzaamheden en het bewaken van de eieren van reuzenschildpadden op het strand.

Naast de Spaanse lessen en het vrijwilligerswerk worden er ook tal van andere activiteiten georganiseerd, zoals salsa, of tango dansen, raften, surfen, etc. Op deze manier leer je ook andere internationale studenten kennen.  Ook je onderdak wordt doorgaans door de scholen geregeld. Daarbij heb je keuze uit gastgezinnen, studenten-residenties, of gedeelde appartementen.

Het klinkt avontuurlijk en dat is het ook. Maar als je goed voorbereid op reis gaat en je past je aan de gebruiken van de verschillende landen, dan loop je niet meer gevaar dan hier in Nederland. En natuurlijk is er altijd een telefoonnummer waarop je 24/7 iemand kunt bereiken bij noodgevallen.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan voor meer informatie contact op via het contactformulier, of via 06-27197791.

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.