Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Spaans leren onder de zon

Hoe heerlijk is het om onder de Spaanse zon een nieuwe wereldtaal te leren. Spaans is met meer dan 500 miljoen Spaans-sprekenden, na Engels, Mandarijn en Hindi, de 4de taal van de wereld. Dus een hele nuttige taal om te leren!

Spanje heeft zoveel leuke steden waar je een goede taalcursus kan doen, dat het moeilijk kiezen is!

Hierbij een kleine selectie van prettige steden voor een taalcursus tijdens je Tussenjaar:

Sevilla in het zuiden is de stad van de flamenco, met een prachtig historisch centrum, heerlijke tapas barretjes, een kleurrijk straatbeeld etc.

Málaga ligt ook in het zuidelijke Andalusië, met eenzelfde eetcultuur, maar wel een heel andere omgeving als kuststad. Daarnaast is het een kleinere stad dan Sevilla, maar het heeft ook een mooi oud centrum en je hebt er wat meer ruimte, bv. ook om te sporten.

Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje en heeft de afgelopen jaren een culturele vernieuwing meegemaakt. Valencia ligt aan de mediterrane kust en heeft een mooi en breed strand (met dus veel ruimte), indrukwekkende architectuur en een uitbundig nachtleven. Deze grote stad, die de uitstraling van een gezellige, kleine stad heeft, helpt buitenlanders om zich meteen thuis te voelen en is daardoor een uitstekende plaats om Spaans te leren.

Cadiz is een relatief kleine stad in het uiterste zuiden van Spanje, maar is zeker niet minder bruisend en gezellig dan de andere steden. De zee bij Cadiz leent zich goed voor surfen, maar natuurlijk kan je ook heerlijk relaxen op het strand. Verder zijn er veel gezellige restaurantjes en barretjes, en natuurlijk kan je er shoppen en cultuur snuiven.

San Sebastián is een gezellige studentenstad aan de Baskische kust, op ca. 20 km van Frankrijk. De stad heeft een oergezellig, oud centrum met kleine straatjes en een grote baai met heerlijk strand dat met name populair is onder surfers. De stad kent een bruisend nachtleven, veel festivals en heeft veel uitstekende restaurantjes.

Onderdak gedurende de cursus kan je onderdak o.a. worden verzorgd in een gedeeld appartement, of in een studentenaccommodatie van de school.

Als je geen keuze kan maken uit de verschillende steden, dan kan je ook je cursus opsplitsen over twee, of meer van deze steden.

Ben je geïnteresseerd in het leren van Spaans? Neem dan voor meer informatie contact op via het contactformulier op de website, of telefonisch via 06-27.197.791 (Heleen Pelle).

Share Button

Reacties zijn gesloten.