Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Tessa – cursus Spaans in Valencia

Cursus Spaans ValenciaMijn eerste indruk van Valencia is dat het een heerlijk drukke stad is, met nog hartstikke goed weer in oktober. De school is op een goede locatie in het centrum en de leerlingen en docenten zijn heel vriendelijk en behulpzaam allemaal.

Ik woon in een residentie en in eerste instantie was ik eigenlijk niet zo bij met mijn huisgenoten, een Engels meisje die geen woord zegt en nogal op zichzelf is, daarnaast woonde ik met een Japans meisje en een Koreaans meisje die beiden heel vriendelijk konden lachen maar geen woord buiten de deur spraken.. Ik heb het een weekje aangezien en toen wilde ik toch echt wel graag naar een andere residentie. Heleen Pelle van Bureau Buitenland heeft dat toen meteen met de school besproken en 3 dagen later kon ik al verhuizen. Nu woon ik met twee hele gezellige meisjes, stukken beter!

De stad is ook echt leuk om in te wonen, je kan heel goed shoppen in Valencia en er zijn heel veel leuke restaurantjes, café’s en clubs. Met een kwartiertje van het centrum ben je op het strand, heerlijk! Ik ga hier genieten de komende maanden!

Share Button

Reacties zijn gesloten.