Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Thijmen studeerde een semester creatieve vakken in Florence

Al ruim voor z’n eindexamen had Thijmen besloten dat hij na z’n HAVO en VWO graag een tussenjaar wilde inlassen voordat hij met een vervolgstudie zou starten. De mogelijkheid om creatieve vakken te kunnen doen in een mooie stad als Florence sprak hem zeer aan, dus dat was al snel beslist. Lees hier zijn ervaringen:

Ik heb genoten van de leuke lessen en ook van de gezellige studiegenoten. Ik woonde in een gedeeld appartement in het oude centrum van Florence. Dat was via de school geregeld en dat is allemaal goed bevallen.  Ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt en heb geleerd om op mezelf te wonen en ik voelde me helemaal thuis in deze stad.

Verder heeft Heleen van Bureau Buitenland me heel erg goed geholpen met alle vragen die ik had. Nog heel erg bedankt voor alle hulp!

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.