Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Vrijwilligerswerk op Bali – ook in de zomervakantie

Op Bali kan je het nuttige goed combineren met het aangename…..

Vrijwilligerswerk BaliNa een introductieweek waarin je kennis maakt met veel verschillende aspecten van de Balinese cultuur kan je les gaan geven, als les-assistent. Je kunt kiezen met welke leeftijdsgroep je het liefst wilt werken; de groep van 3-5 jaar, 6-12 jaar, 13-15 jaar of  met de wat oudere kinderen van 16- 18 jaar. Naast het geven van les op school kun je ook nog naschoolse lessen geven in een soort buurtcentrum, of in de vakantieperiode op een educatief kamp.

Per dag geef je ongeveer 3 uur les maar je bent meestal 4 tot 5 uur per dag bezig (o.a. met het voorbereiden van de lessen). Daarnaast heb je voldoende vrije tijd om te reizen en dit mooie eiland te bewonderen. Niet alle scholen liggen op loopafstand van het vrijwilligershuis. In dat geval word je met een taxi gehaald en gebracht.

Wil je na de introductieweek of het vrijwilligerswerk nog iets anders doen op Bali? Je kunt dan nog een “adventure-week” boeken, met o.a. hikes over het eiland, raften, een vulkaan beklimmen, etc,  of een relaxweek met yoga en mediatie.

Je wordt door onze partnerorganisatie netjes van het vliegveld in Den Pasar gehaald en je verblijft in één van de gezellige vrijwilligershuizen in de buurt van Ubud. Ook de maaltijden worden verzorgd.

Voor meer informatie en prijzen kan je contact opnemen via het contactformulier, of je kan bellen naar 06-27.197.791.

Share Button

Reacties zijn gesloten.