Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Cursus Cambridge-Engels in Bristol

Eén van de 3 beste taalscholen van Engeland is gevestigd in Bristol. Bureau Buitenland werkt al jaren samen met deze school vanwege de goede kwaliteit van hun cursussen en de verschillende huisvestingsmogelijkheden.

Dus, wanneer je tijdens je tussenjaar op zoek bent naar een zeer goede cursus Engels, bv. ter voorbereiding op een officieel Engels Cambridge diploma, dan kunnen wij je deze school zeker aanbevelen.

De school is gevestigd in een mooi pand, met moderne voorzieningen in het gedeelte van Bristol waar ook veel studenten wonen. Er zijn veel gezellige restaurantjes, bars en winkels in de nabijheid. Verder kunnen de studenten van deze school gebruik maken van verschillende sportfaciliteiten in de directe nabijheid.

Voor degenen die 18 of ouder zijn is er een gezellig studentenhuis van de school, maar ook de gastgezinnen van deze school zijn erg vriendelijk en flexibel.

Buiten de lessen om organiseert de school regelmatig sociale activiteiten en excursies naar andere Engelse steden. Deelname hieraan is op vrijwillige basis.

Lees hier de ervaringen van Olivier.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via het contactformulier op de website,

Share Button

Reacties zijn gesloten.