Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Een semester studeren in het buitenland tijdens je tussenjaar

Green River Community CollegeRegelmatig krijg ik het verzoek van klanten dat ze graag hun Engels willen verbeteren, maar niet via een cursus Engels. Ze willen liever in het Engels vakken volgen zoals Business, Fotografie, Kunstgeschiedenis, Biologie, Tekenen, of Psychologie, etc

De mogelijkheden voor dit soort programma’s voor bv. één semester (3-4 maanden) zijn er wel, maar het is niet eenvoudig om programma’s te vinden die precies bieden wat je zoekt. Je bent vaak aangewezen op particulier onderwijs en daar hangt helaas meestal een vrij pittig prijskaartje aan.

Goed betaalbare mogelijkheden binnen het reguliere onderwijs zijn twee verschillende Colleges aan de Engelse zuidkust waar je naast 15 uur Engels per week, ook 2 extra vakken kan kiezen. Deze programma’s starten jaarlijks in september en januari.

DSC04284Daarnaast zijn er in de Verenigde Staten Community Colleges die interessante mogelijkheden bieden. De aanmelding voor zo’n programma vergt vaak aardig wat papierwerk en ook tijd. Het is dus zaak om hier ruim van te voren mee te beginnen.

 

Bureau Buitenland heeft goede contacten met o.a. een aantal Colleges in Engeland, Engelstalige Business Scholen, een Engelstalige opleiding voor internationaal Hoger onderwijs in Florence, een gerenommeerd opleidingsinstituut in Oxford.

Voor meer informatie over de diverse mogelijkheden, maak een afspraak met Heleen Pelle via info@bureaubuitenland.nl, of via 06-27.197.791.

Share Button

Reacties zijn gesloten.