Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Een semester studeren in het buitenland tijdens je tussenjaar

Green River Community CollegeRegelmatig krijg ik het verzoek van klanten dat ze graag hun Engels willen verbeteren, maar niet via een cursus Engels. Ze willen liever in het Engels vakken volgen zoals Business, Fotografie, Kunstgeschiedenis, Biologie, Tekenen, of Psychologie, etc

Een programma waar Bureau Buitenland al jaren mee werkt is een programma aan een Engels College waar de internationale studenten naast 15 uur Engels per week, 2 extra vakken kunnen kiezen. Dit programma start jaarlijks in september en januari.

Om een indruk te krijgen van zo’n semester, kan je hier het verslag lezen van één van onze Tussenjaar-klanten die daar onlangs ruim een semester is geweest.

DSC04284Daarnaast zijn er in de Verenigde Staten Community Colleges die interessante mogelijkheden bieden. De aanmelding voor zo’n programma vergt vaak aardig wat papierwerk en ook tijd. Het is dus zaak om hier ruim van te voren mee te beginnen.

 

Bureau Buitenland heeft goede contacten met o.a. een aantal Colleges in Engeland, Engelstalige Business Scholen, een Engelstalige opleiding voor internationaal Hoger onderwijs in Florence, een gerenommeerd opleidingsinstituut in Oxford.

Voor meer informatie over de diverse mogelijkheden, maak een afspraak met Heleen Pelle via info@bureaubuitenland.nl, of via 06-27.197.791.

Share Button

Reacties zijn gesloten.