Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Engelstalig Gap-Year semester in Florence

Florence2Ben je geïnteresseerd in de Italiaanse cultuur, zoals de kunst, de architectuur en de Italiaanse keuken? Dan is het mogelijk om een semester, of een heel academisch jaar te studeren aan een Engelstalig onderwijsinstituut in Florence. Deze instelling biedt aan ongeveer 2500 studenten per jaar de gelegenheid om studie-ervaring op te doen in een grote verscheidenheid aan vakken. De studenten komen voornamelijk uit de USA, maar ook uit andere delen van de wereld.

Alle vakken worden in het Engels gegeven.

Je kan kiezen uit vakken op gebieden als Kunstgeschiedenis, Politicologie, Geschiedenis, Antropologie, Architectuur en Communicatie, maar ook praktische vakken zoals Koken, Mode, Juwelen maken, Tekenen, Schilderen en Beeldhouwen en daarnaast krijg je een paar uur Italiaans per week. De gebouwenen van deze onderwijsinstelling liggen verspreid in het historische centrum van Florence waaronder ook in de overdekte markt (de Mercato Centrale) van Florence.

Je huisvesting kan ook worden verzorgd door deze onderwijsinstelling. Je komt dan, samen met mede-studenten, te wonen in appartementen in het centrum van de stad – midden tussen het historische en culturele erfgoed van Italië.

Lees voor de ervaringen van twee van onze Tussenjaar-klanten hier het verslag van Kas en hier van Carmen.

Lijkt zo’n veelzijdige invulling voor je tussenjaar je wel wat? Laat dan je contactgegevens achter op het het contactformulier of via Whatsapp – naar 06-27.197.791 (Heleen Pelle).

Share Button

Reacties zijn gesloten.