Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Verbeter je Frans aan de Franse zuidkust

Montpellier is een prachtige, historische stad die zowel in de buurt ligt van mooie zandstranden als in het centrum van de veelzijdige Languedoc-streek. Daarnaast is Montpellier tegenwoordig een bruisende studentenstad.

Het is beslist geen straf om midden in het centrum van Montpellier een taalcursus Frans te doen samen met veel andere internationale cursisten. Je zal snel nieuwe vrienden maken en je kan het Frans dat je tijdens de lessen leert dagelijks in de praktijk brengen tijdens de activiteiten die door de school worden georganiseerd.

Zo gaat Frans leren heel wat gemakkelijker dan hier in Nederland op school.

De cursussen
Een standaardcursus bestaat uit 20 groepslessen per week en je kan elke maandag starten op 8 verschillende niveaus. De maximale groepsgrootte is 10 cursisten, maar meestal zijn het er 5-8 per niveau. De minimale cursusduur is 2 weken en je kan zo lang blijven als je maar wil.

Wanneer je je cursus wil afsluiten met een officieel examen, dan kan je je voorbereiden op de verschillende DELF / DALF examens.

Huisvesting
Ook je huisvesting kan via de school worden geregeld. Er is keuze uit verblijf bij een gastgezin, of, wanneer je minimaal 18 jaar oud bent, dan kan je ook wonen in een gezellige studentenresidentie vlakbij de school.

Lees voor de ervaringen van twee van onze Tussenjaar-klanten hier het verslag van Florine en hier van Sam.

Wanneer je interesse hebt in dit programma, neem dan contact op via het contactformulier op de website.

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.